Questions, Issues, and/or Feedback with the forums? Post here. - Page 19

Click here to go to the first staff post in this thread.
Thread: Questions, Issues, and/or Feedback with the forums? Post here.

Page 19 of 19 FirstFirst ... 1516171819
Results 361 to 367 of 367
  1. #361

  2. Click here to go to the next staff post in this thread. #362
    Press and hold on the logo image at the top left there.

    Open the image in a new window.

    Does the image load on a direct access?

    Could you paste me the URL of the logo image?
    - Brett C / bc
    Forum & Community Manager

  3. #363
    Nothing happens if I try to open directly
    This is the link behind the logo or whatever it maybe
    https://forums.planetcoaster.com/forum.php

    Please do something. It’s not funny any since few weeks I can’t visit the forum on my phone




    https://imgur.com/a/qiDVFUb

  4. #364
    Here i opened the planet coaster forum on my Firefox mobile browser. Same problem

    https://imgur.com/a/QVDMhOH

  5. #365
    I opened The mobile version on the smart phone from my mother and she has an iPhone 7 plus this is same problem


    Sorry for making a new post. I don’t have edit button because it’s broken your mobile theme

  6. #366
    ——— it works now———

    How did I do that? I opened the desktop version by clicking the”Full Site” link below and then I clicked the drop down menu below and chose mobile theme again. Then It loads it right!


    Sorry Brett for my hart critics. But how should anyone now how to fix it? Not everyone is smart like me XD.

    So there is still the problem that when you open the page for the first time, that it loads it broken!

  7. This is the last staff post in this thread. #367
    Originally Posted by Palaber1984 View Post (Source)
    ——— it works now———

    How did I do that? I opened the desktop version by clicking the”Full Site” link below and then I clicked the drop down menu below and chose mobile theme again. Then It loads it right!


    Sorry Brett for my hart critics. But how should anyone now how to fix it? Not everyone is smart like me XD.

    So there is still the problem that when you open the page for the first time, that it loads it broken!
    Hrm, sounds like the the forums is defaulting to the old mobile theme, which is very much so broken.
    - Brett C / bc
    Forum & Community Manager

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not edit your posts
  • You may not post attachments